Ο Γιώργος Θέος και ο Τιάγκο Σίλβα δείχνουν αυτή τη στιγμή τα μοναδικά προβλήματα του Κισσαμικού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αγρ. Αστέρα.

Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (09/02).

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, έπειτα από το νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017 με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει το Σάββατο (11/02, 15:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, ταχυδύναμη, ασκήσεις κατοχής και δίτερμα τακτικής και δεν συμμετείχαν σε αυτό οι Τιάγκο Σίλβα (ατομικό) και Θέος.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (09/02) θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα αναχωρήσει το βράδυ από τα Χανιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης με τον Αγρ. Αστέρα ορίστηκε ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας), με βοηθούς τους Νικόλαο Δημόπουλο (ΕΠΣ Φλώρινας), Δημήτριο Ζέρβα (ΕΠΣ Πιερίας), 4ο διαιτητή τον Λάμπρο Παπαργυρίου (ΕΠΣ Πιερίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Κωτούλα (ΕΠΣ Κιλκίς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook