Έφτασε η στιγμή για τα live του “The Voice of Greece” στα οποία πλέον το κοινό θα έχει τον πρώτο λόγο για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Απόψε στις 22.00 στο πρώτο live του Voice, θα απολαύσουμε συγκλονιστικά cross battles με τα 16 πρώτα αστέρια που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις και κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Απόψε διεκδικεί μια θέση στην επόμενη φάση και η Χανιώτισσα Κασσιανή Λειψάκη που μέχρι στιγμής έχει πραγματικά εντυπωσιάσει κριτές και κοινό και έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για τις φωνητικές της δυνατότητες και όχι αδίκως.

Είναι η πρώτη φορά που μόνο το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς τους κριτές, θα αποφασίσει ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα παραμείνει ή θα φύγει.

Απόψε λοιπόν οι Κρητικοί φαν του talent show, στηρίζουν Κασσιανή για να δουν τη Χανιώτισσα να προχωρά στο παιχνίδι και γιατί όχι να φτάσει στον τελικό!

  • Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Κασσιανή Λειψάκη, Χρύσα Χρύσου και Τόνυ Βλάχος.

  • Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι: Κέλλυ Ντούλια, Γιάννης Παντελαίος, Faith Erthe και Billie Isak.

  • Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Bαγγέλης Τσακνάκης, Μαίρη Μητρούλια, Ελευθερία Παπαμιχαήλ και Δίωνας Κουμπούρας.

  • Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Κυδωνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Έλενα Αρτενιάν και Παναγιώτης Χατζήπαπας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook