Κάλεσμα, εκτός από τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά, για το παιχνίδι του Σαββάτου (11/02, 15:00) με τα Τρίκαλα κάνει και η Λέσχη Φίλων του ΑΟΧ “Blue Boys”, μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

«Όλοι Μάλεμε» είναι το σύνθημα που δίνουν με ανακοίνωσή τους οι “Blue Boys” κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη στον ΑΟΧ στο δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μάλεμε, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Μετά το διπλό της περασμένης Κυριακής στην Ελευσίνα ο Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει το Σαββάτο στις 15.00 στο γήπεδο του Μάλεμε την ομάδα των Τρικάλων με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Καλούμε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους να παρευρεθούν στο Μάλεμε, επιβραβεύοντας με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά και να βοηθήσουν για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης. Παρ’ όλα τα εμπόδια που βρίσκει (μη σταθερό γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια) ο Α.Ο.Χανιά καταφέρνει να παίρνει θετικά αποτελέσματα συνδυάζοντας παράλληλα και το θέαμα. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα κάνει και το Σάββατο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

ΟΛΟΙ ΜΑΛΕΜΕ!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΟΧΑΡΑ!!!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook