Οι προετοιμασίες εν όψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων και οι οργανωτικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ιεράπετρας και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α μεταξύ του προέδρου, κ. Μανώλη Φραγκούλη, του αντιπροέδρου, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, του μέλους του Δ.Σ της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Γιώργου Ασπραδάκη και της αντιπροέδρου του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κας. Γεωργίας Καροφυλάκη.

Οι εκδηλώσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν, αλλά και οι οργανωτικές λεπτομέρειες για την καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου απασχόλησαν ιδιαίτερα τη συζήτηση με τη διοίκηση του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α να εκφράζει την πρόθεσή της για υποστήριξη  των καρναβαλικών εκδηλώσεων. 

Όπως αναφέρθηκε, η καρναβαλική παρέλαση θα γίνει φέτος στην οδό Δημοκρατίας με τα άρματα να ξεκινούν από τη δυτική έξοδο της Ιεράπετρας και να καταλήγουν στην πλατεία Δημαρχείου, ενώ κατά τη διάρκειά της θα εξελίσσονται διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα. 

Ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη συνταγή, το Δ.Σ. του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας με τη βοήθεια του Δήμου Ιεράπετρας, τοπικών επιχειρήσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων,  Σχολών Χορού και κυρίως Σχολείων με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονέων τους υπόσχονται και φέτος ένα επιτυχημένο καρναβάλι με πολλή διασκέδαση, ευρηματικότητα, δημιουργία και έκφραση. 

Όπως τονίστηκε αποκριάτικα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι με τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ στις 12:00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ιεράπετρας, ενώ διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν και ανήμερα των αποκριών από τους ξυλοπόδαρους του ΟΜΜΑ STUDIO προσφορά του Δήμου Ιεράπετρας. 

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για το Παιδικό Κυνήγι του Θησαυρού που θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από το Τζαμί, καθώς και για το Κυνήγι Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας από το Στέκι Νεολαίας στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας.  

Την πρόθεση του Δήμου Ιεράπετρας να στηρίξει τα διάφορα αποκριάτικα δρώμενα εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος, κ. Μανώλης Φραγκούλης, όσο και ο αντιπρόεδρος, κ. Μανώλης Γεωργαλάκης, αφού εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον Πολιτιστικό Σύλλογο, στους Προσκόπους, τις Πετροπέδρικες και σε όλες τις ομάδες που διοργανώνουν δρώμενα και συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση. Όπως τόνισαν ο Δήμος Ιεράπετρας και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  υποστηρίζουν και στέκονται αρωγοί σε κάθε συλλογική πολιτιστική δραστηριότητα και διοργάνωση.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook