Στα… μάτια κοίταξε την ΑΕΚ ο Πλατανιάς (0-0), που έχει ελπίδες πρόκρισης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο γήπεδο Περιβολίων. “Μοιρασμένες” οι ευκαιρίες για γκολ από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές, αλλά καλές ευκαιρίες για γκολ και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ απείλησε στο 6’ με τον Γκάλο και ο Πλατανιάς “απάντησε” στο 9’ με τον Μανούσο.

Το σκηνικό… ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κοκκαλάς αρνείται το γκολ στον Μάνταλο στο 49’ και ο Ανέστης τον “μιμείται” στο σουτ του Γιορέντε στο 54’. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 71’ με τον Αραούχο και “απάντηση” για τον Πλατανιά στο 77’ με τον Γιακουμάκη.

Με παράπονα άφησε και τις δύο ομάδες ο Μπλάνας, λανθασμένα ανέκοψε με οφσάιντ τον Μανούσο στο 36’ ο α’ βοηθός Γρεβένης.

Πλήθος κόσμου στα Περιβόλια και εντυπωσιακή και πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στις Θύρες 3 και 4.

Οι φάσεις του αγώνα
6’ Ο Μπακασέτας έκλεψε την μπάλα από τον Μπανανά, “πάτησε” περιοχή και γύρισε για τον Μάνταλο, που έστρωσε την μπάλα στον Σιμόες, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από την πλάτη του Βάντερσον και στη συνέχεια στο δυνατό σουτ του Γκάλο η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
9’ Ο Σίγκνεβιτς παίρνει την κεφαλιά και “τροφοδοτεί” τον Μανούσο, που κάνει το σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Γιόχανσον.
49’ Συνεργασία Ντιντάκ-Μάνταλου και σουτ του τελευταίου ο Κοκκαλάς αποκρούει με τα πόδια.
54’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά, από σέντρα του Μανούσου ο Γιορέντε σούταρε και ο Ανέστης απέκρουσε σε κόρνερ.
63’ Εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου ο Κοκκαλάς χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε.
71’ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Γκάλο να “σημαδεύει” στην πλάτη του Πριντέτα τον Αραούχο, που σούταρε για να αποκρούσει με το πόδι ο Κοκκαλάς.
73’ Ο Σίγκνεβιτς… στρώνει με το κεφάλι στον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου αποκρούει με τα πόδια ο Ανέστης.
77’ Φάουλ του Γκάλο, “μαζεύει” με διπλή προσπάθεια, αλλά χωρίς πρόβλημα, ο Κοκκαλάς.
87’ Εξαιρετική κούρσα του Βάντερσον και σέντρα για τον Μενδρινό, που δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ, ο επερχόμενος Αποστολόπουλος σουτάρει και η μπάλα καταλήγει άουτ.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής)-Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Σίγκνεβιτς (32’), Αποστολόπουλος (63’), Κάργας (76’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (90’ Στανισάβλιεβιτς), Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε (80’ Μενδρινός), Μανούσος (67’ Γιακουμάκης), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Ντιντάκ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64’ Πέκχαρτ), Αραούχο (90’ Μεληκιώτης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook