Ένα νέο, πρωτοποριακό σεμινάριο για χομπίστες φωτογράφους, επαγγελματίες επεξεργασίας φωτογραφίας, αρχιτέκτονες, φοιτητές, web designers, αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να επεξεργαστεί ή να βελτιώσει τις φωτογραφίες του, μέσω του Photoshop,  διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να επεξεργάζονται κάθε είδους ψηφιακή εικόνα, να βελτιώνουν τα χρώματα της, να ‘ρετουσάρουν’ πρόσωπα και να διορθώνουν σχήμα, δέρμα, ρυτίδες. Επίσης, να εξαφανίζουν, να προσθέτουν, αλλά και να μετασχηματίζουν στοιχεία μιας φωτογραφίας και να εφαρμόζουν διάφορα effect.

Ενότητες σεμιναρίου:

Εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία, μονάδες μέτρησης στοιχεία της
Γνωριμία με τα εργαλεία του photoshop
Επεξεργασία χρωμάτων
Επιλογή αντικειμένων και η επεξεργασία τους
Effects
Formats αποθήκευσης αρχείων

Διάρκεια σεμιναρίου: 24 διδακτικές ώρες.

Κόστος σεμιναρίου: 190€* ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε: άνεργους, εγγραφές γκρουπ άνω

των 3 ατόμων και όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής 3 βδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. *Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά. Παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τρίτη 28/02, Πέμπτη 02/03, Παρασκευή 03/03, Τρίτη 07/03, Πέμπτη 09/03 και Παρασκευή 10/03.

Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Χαρίλαος Γρηγορέλης, επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή προϋπηρεσία σε computer graphics, 3d animation και μοντάζ. Επίσης, διατηρεί δική του εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, [email protected] από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr