Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σας προσκαλεί στην ομιλία του μηνός Φεβρουαρίου από την «Σχολή συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων».

Υπευνθυμίζεται ότι σκοπός της είναι η ενδυνάμωση, η επιμόρφωση και η βοήθεια προς τους γονείς για το ιερό και μοναδικό έργο της συμβίωσης, της ανατροφής των παιδιών τους και της στερεώσεως του γάμου.

Οι συνάξεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 από τον καθηγητή Νευρολογίας κ.Σταύρο Μπαλογιάννη με θέμα: «Αίτια ψυχολογικών αντιθέσεων στον χώρο της οικογένειας».

Ο κ. Σταύρος Ι. Μπαλογιάννης είναι Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας και πρώην διευθυντής της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ (1992-2011). Σπούδασε Ιατρική και Θεολογία και εξειδικεύθη εις την Νευρολογία, Ψυχιατρική και Νευροπαθολογία. Μετεξεπαιδεύθη δι υποτροφιών εις το National Hospital του Λονδίνου και εις Université Catholique de Louvain του Βελγίου, εν συνεχεία δε εις University of Pennsylvania των ΗΠΑ εις τον τομέα της Νευροπαθολογίας. Σήμερα διευθύνει το Ινστιτούτον ερεύνης διά την νόσον του Alzheimer, το οποίο λειτουργεί υπό την σεπτή αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook