Για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι σήμερα το πρωί σε μια δύσκολη κατάσταση από την κακοκαιρία.

Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΧ υπήρξαν ανεπαρκείς στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Υπήρξαν ανεπαρκείς γιατί ξέρουν τα προβλήματα και δεν έχουν δώσει ακόμα λύσεις, αλλά και γιατί ακόμα και την ώρα της κακοκαιρίας ήταν απροετοίμαστοι στο να την αντιμετωπίσουν.

Θα αναφερθώ σε δυο απλά περιστατικά που είδαμε και σήμερα.

Το πρώτο είναι ο Κλαδισός. 

Η ΔΕΥΑΧ ξέρει το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό και κατά δήλωση του ίδιου του Προέδρου της Αντώνη Σχετάκη τον περασμένο Οκτώβριο, το πρόβλημα λύνεται σε 48 ώρες. 

Αλλά ακόμα δεν το έχει λύσει με αποτέλεσμα η είσοδος της πόλης να πλημμυριζει μαζί με την παρακείμενη επιχείρηση εκεί δίπλα.

Το δεύτερο περιστατικό που δείχνει την αδυναμία αντιμετώπισης είναι η ανάρτηση  στο Facebook του Γαβριήλ Κουρή που εκθειάζει (και καλώς το κάνει) το γεγονός ότι σήμερα το πρωί ο Αντιδημαρχος Γιωργος Ξανθουδάκης πήγε χωρίς κάποιο συνεργείο στο δρόμο πριν την κακιά στροφή στο Σταλό και προσπαθούσε μόνος με τα χέρια να ανοίξει τις σχάρες να φύγουν τα νερά.

Ενώ στο Δήμο Χανίων και τη ΔΕΥΑΧ ξέρουν ότι εκείνη η περιοχή, μαζί με πολλές ακόμα, έχουν πρόβλημα όταν υπάρχει έντονη νεροποντή, δεν είχαν φροντίσει να υπάρχει κάποιο συνεργείο εκεί από νωρίς.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καλό θα είναι να αφήσουμε  τις δημόσιες σχέσεις, τις φωτογραφίες και τα χρήματα που δίνουμε πέρα δώθε σε ημετέρους και να ασχοληθείτε να λύσετε τα προβλήματα στην πόλη και το Δήμο με έργα και ουσιαστικές παρεμβάσεις για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των δημοτών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook