Σταματημό… δεν έχει ο ΑΟ Χανιά επί των ημερών του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία, επικρατώντας και των Τρικάλων (1-0), που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν υψηλούς στόχους!

Παίζοντας πάλι ψυχωμένα, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο ΑΟΧ κατάφερε να πετύχει την 5η νίκη του σε 7 ματς με τον 40χρονο προπονητή στην τεχνική ηγεσία!

Μόλις στο 9’ ο Αθανασόπουλος απέκρουσε το σουτ του Βαρούχα και στη συνέχεια ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα στον Ρούνεϊ Εβά, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του.

Στη συνέχεια τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δεν βρήκαν στόχο τα σουτ των Στεβάνοβιτς (41’) και Ε. Πίντο (42’). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ απείλησε με την εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα (46’) και με ένα σουτ του Αποστολόπουλου (79’) που κόντραρε στον Μπαϊκαρά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με προσπάθειες του Ρομπέρ (61’ και 90+2’) και Στεβάνοβιτς (85’).

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου)- Μαυρουδής (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Χαραλαμπάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Αποστολόπουλος (24’), Δαμιανάκης (39’), Μουμίν (39’), Ζέρης (50’), Βασιλείου (90’)

ΑΟΧ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής (89’ Λάσκαρης), Φουρλάνος, Βαρούχας (80’ Θεολόγου), Αποστολόπουλος, Σταματής (90+3’ Ντούμος), Ρούνεϊ Εβά.

Τρίκαλα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (72’ Μαρουκάκης), Βέρτζος, Λ. Πίντο, Γκόλιας, Στεβάνοβιτς, Μουμίν, Ε. Πίντο (58’ Μπαϊκαρά), Αρναρέλλης (46’ Ρομπέρ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook