Απίστευτο και όμως….Ελληνικό. Μέχρι τώρα όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Χανίων είχαν (και έχουν) στα αποδυτήριά τους, ζεστό νερό μέσω ….ηλεκτρικών θερμοσιφώνων ή έστω μέσω καυστήρων πετρελαίου !!!

Το απαράδεκτο αυτό γεγονός σύντομα θα αλλάξει καθώς ο Δήμος Χανίων θα εγκαταστήσει σε όλες τις αθλητικές του υποδομές, από τα γήπεδα Σούδας, Αγ.Αποστόλων μέχρι το κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού κ.α., ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Το τραγικό είναι πως ειδικά το κλειστό Γυμναστήριο στον Κλαδισό ολοκληρώθηκε το 2004 αλλά και εκεί δεν προβλέφθηκε η εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων για το ζεστό νερό.

«Ο στόχος είναι ένας. Οπουδήποτε υπάρχει αθλητική εγκατάσταση και δραστηριότητα του δήμου θα υπάρχουν και ηλιακοί θερμοσίφωνες» δήλωσε στο Flashnews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ.Δημήτρης Λειψάκης.

Ερωτώμενος για το πώς είναι δυνατόν να μην είχαν αντικατασταθεί τόσα χρόνια οι ηλεκτρικοί από ηλιακούς θερμοσίφωνες ο κ.Λειψάκης απάντησε :

«Αυτή είναι μια ερώτηση την οποία πρέπει να κάνετε στην προηγούμενη δημοτική αρχή».

Ήδη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χανίων αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της χορήγησης 15.000 ευρώ για την προμήθεια ηλιακών θερμοσιφώνων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook