Σπάνια βλέπει κανείς στο ελληνικό πρωτάθλημα παιχνίδια όπως αυτό του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως χαρακτηριστικά είπε στην τοποθέτησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Παράσχος.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του που γύρισαν το παιχνίδι, αλλά και στην κούραση από τα 12 ματς σε έναν μήνα, που ήταν εμφανής ειδικότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Καταρχήν πιστεύω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα για να γίνονται τέτοια παιχνίδια με αυτή την εξέλιξη που είχε το σημερινό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σπάνιο. Νομίζω ότι ο κόσμος ο οποίος ήρθε σήμερα στο γήπεδο, εκτός του ότι είχε πολλές συγκινήσεις το παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα ειδικότερα για τους φιλάθλους αλλά και για εμάς που είμαστε στην ομάδα κάναμε ένα τεστ κοπώσεως καλό, άρα δεν θα χρειαστούμε να κάνουμε κάνα… καρδιογράφημα. Παρόλο που χάναμε στο 11ο λεπτό με 2-0, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά βρήκανε τα ψυχικά αποθέματα, μπορέσαμε ισοφαρίσαμε, προηγηθήκαμε και από εκεί και πέρα νομίζω ότι αν δεν έμπαινε το γκολ του αντιπάλου τόσο πολύ γρήγορα και μπορούσαμε να κρατήσουμε κάνα δεκάλεπτο το σκορ ακόμη ίσως να μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όμως στην εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού έπαιξε σημαντικό ρόλο η κούραση μας. Αυτό φαινόταν όσο περνούσε ο χρόνος και στο τελευταίο δεκάλεπτο ειδικά φανήκαμε και τυχεροί που δεν μπόρεσαν εκεί στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που έχασαν τα Γιάννενα να πάρουν και το παιχνίδι και στις καλές αποκρούσεις σίγουρα και του Σωτηρίου. Τι να πω; Εγώ μόνο συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά. Να φανταστείτε ότι κάνανε 12 παιχνίδια μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα, ούτε ακριβώς ενάμιση μήνα, ερχόμασταν από δύο παιχνίδια σημαντικά αυτή την εβδομάδα, από τη Λιβαδειά και από την ΑΕΚ και πάλι βγάλανε ό,τι ψυχικά αποθέματα είχαν για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα όταν αυτά τα 12 παιχνίδια έχεις χάσει μόνο ένα μόνο ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις».

Για το αν είναι δίκαιο το 3-3: «Ε, δίκαιο; Σας είπα ότι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά από εκεί πέρα ήταν μία ομάδα η οποία σας είπα δεν είχε ενδιάμεσα παιχνίδι, είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι της, φαινόταν αυτό καθαρά, αλλά από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εξέλιξη εγώ το θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Γιατί και με τον Μανούσο αν δείτε στο τέλος, στο 3-3, μπορούσε από τη μικρή περιοχή να σκοράρει σε αυτή τη σημαντική ευκαιρία και να προηγηθούμε πάλι στο σκορ»

Για το τι άλλαξε μετά το 20’: «Ήμασταν σε πανικό. Δεχτήκαμε σε δύο λεπτά δύο γκολ, στο 9ο και στο 11ο αν δεν κάνω λάθος, δεχτήκαμε τα γκολ, χάσανε και δύο ευκαιρίες, δεν σας κρύβω ότι ήμασταν σε πλήρη αποσύνθεση εκείνη τη στιγμή. Αυτό που άλλαξε ήταν η ηρεμία πάνω απ’ όλα, μπορέσαμε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε την μπάλα την οποία μπορούμε κι από εκεί και πέρα αφού μειώσαμε το σκορ αρχίσαμε και πιστεύαμε πάλι ότι μπορούμε να αλλάξουμε το παιχνίδι»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook