Μεγάλα ονόματα, αγαπημένες εκπομπές, πραγματική ενημέρωση και ψυχαγωγία, περιλαμβάνει το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , επίσημου αναμεταδότη του Ρ/Σ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, που θα γίνει η μόνιμη συντροφιά σας όλο το 24ωρο.
Ο Λευτέρης Κουρκουλός, από τις 08:00  έως  τις  09:00,   ενημερώνει καθημερινά  τους ακροατές του ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ για ότι συμβαίνει στα Χανιά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης Γιώργος Τράγκας έρχεται στον ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  και  στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM  κοντά στους φανατικούς του ακροατές  από τις 09:00 έως 11:00.

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού και τα θρυλικά «Κακά Κορίτσια», Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου. Καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:00.

Από τις 18:00 έως τις 20:00 οι «Κακές παρέες» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Αθηναϊδα Νέγκα, σας κάνουν συντροφιά την ώρα που επιστρέφετε στο σπίτι, σχολιάζοντας ανατρεπτικά την επικαιρότητα και παίζοντας την καλύτερη μουσική.

Συντονιστείτε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ στους 97,1   ή  ακούστε μας live στο www.antennafm.gr  και απολαύστε το νέο πρόγραμμα !!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook