Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στις Σέρρες ο Κισσαμικός, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (19/02, 15:00).

Οι Δημήτρης Τσερκέζος και Αλέξης Σελινιωτάκης συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την τιμωρία τους στην αναμέτρηση με τα “λιοντάρια”. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς τον Θέο, που ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά και τον Μπουγαΐδη, που έγινε πατέρας και λείπει με άδεια.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Τρίτης:

Με την προπόνηση της Τρίτης ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (19/02, 15:00) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων δεν συμμετείχε ο Θέος, ενώ κανονικά προπονείται τις τελευταίες ημέρες ο Τιάγκο Σίλβα. Με άδεια απουσιάζει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, λόγω της γέννησης του παιδιού του, αλλά αναμένεται την Τετάρτη (15/02) στα Χανιά.

Για το παιχνίδι στις Σέρρες δεν υπολογίζονται οι Σελινιωτάκης και Τσερκέζος, που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook