Πλήθος νέων ζευγαριών και γονέων στην ομιλία στο πλαίσιο της σχολής γάμου και νέων γονέων της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η 5η ομιλία του Γραφείου γάμου και συμβουλευτικής νέων γονέων  της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου στο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελιστρίας Χανίων,  με ομιλητή αυτή την φορά τον εξαίρετο καθηγητή νευρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σταύρο Μπαλογιάννη ο οποίος ανέλυσε το θέμα: «Αἴτια ψυχολογικῶν ἀντιθέσεων στόν χῶρο τῆς οἰκογένειας»!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ.κ. Δαμασκηνό, πλειάδα κληρικών και ένα πολυπληθές ακροατήριο από νέα ζευγάρια και γονείς που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του πνευματικού κέντρου, παρακολουθώντας με πολύ προσοχή την συμβουλές του κ. Μπαλογιάννη.

Την ευθύνη της Σχολής, η οποία τελεί υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού, έχουν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης, ο Πρεσβ. Βασίλειος Γκάτσης και ο Πρεσβ. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης.

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook