Τεράστιο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για το φετινό "11ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 16:00, στην οδό Σκαλίδη της πόλης της Κισάμου. Φαίνεται ότι η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του φετινού Καρναβαλιού (στην οδό Σκαλίδη) λειτούργησε ευεργετικά και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις περυσινές. Τη δεδομένη μάλιστα, στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή γύρω στις 20 ομάδες (με διαφορετικά θέματα), ενώ θα παρελάσουν περίπου, 10 άρματα. Μάλιστα, η κατασκευή και η προετοιμασία των αρμάτων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, όπως καταφαίνεται στις φωτογραφίες.

Να τονιστεί ότι η υποβολή συμμετοχής στο "11ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι" έληγε σήμερα 15 Φεβρουαρίου. Η Καρναβαλική Επιτροπή ωστόσο αποφάσισε να υπάρξει μικρή παράταση, μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το φετινό "ξεφάντωμα".

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φετινό "Κισσαμίτικο Καρναβάλι" μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.(Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου) και στο τηλέφωνο: 2822 3 40222.
Email:[email protected] Υπεύθυνοι συμμετοχών: Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης