Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του 1ου Summer Goalkeeper Camp ο Γιώργος Μπερνεάνου διοργανώνει και 2ο καμπ για τερματοφύλακες, αυτή τη φορά με τη στήριξη του Πλατανιά.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πλατανιάς θα έχει τη στήριξη των “ερυθρόλευκων” στο 2ο Summer Goalkeeper Camp, που όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί από 17 μέχρι 25 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και οι προπονητές τερματοφυλάκων της ομάδας μας, σας προσκαλούν στο Summer Goalkeeper Camp που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Ο προπονητής γκολκίπερ της πρώτης ομάδας, Γιώργος Μπερνεάνου, ο οποίος είχε την ιδέα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου camp στα Χανιά αναφέρει: «Ο στόχος του είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες αθλητές μια γεύση του τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας τερματοφύλακας ώστε να δημιουργήσουμε την επιθυμία και το κίνητρο μέσα τους».

Σύντομα, μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου μας, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφών, αλλά και για τους καλεσμένους οι οποίοι θα μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία και γνώσεις στα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή στο Summer Goalkeeper Camp είναι ελεύθερη για τερματοφύλακες από 8 ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook