Με κύριο θέμα τη βιωσιμότητα της προβληματικής Fl2, έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων. Οι παράγοντες των ομάδων, ανέλυσαν τα προβλήματα της κατηγορίας και έθεσαν θέμα αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις για το πως επιθυμούν να διεξαχθεί η νέα Γʼ Εθνική, ώστε να είναι πιο λειτουργική και φυσικά βιώσιμη.

Από τη συνάντηση απουσίαζαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι του Νοτίου Ομίλου, εκτός από την Κόρινθο (σ.σ.: την εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Σωτήρης Μαυρονάσιος) και τον Ασπρόπυργο (σ.σ.: το «παρών» έδωσε ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοφιλόπουλος). Απεναντίας, ήταν η πλειονότητα των εκπροσώπων των ΠΑΕ του Βορείου Ομίλου.

Νεότερα θα υπάρξουν στις 18 Φεβρουαρίου, οπότε έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση αυτή τη φορά στην Κατερίνη, όπου αναμένεται να παρευρεθούν σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των ομάδων του Νοτίου και Βορείου Ομίλου της football league 2, αλλά και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης. Τότε, θα πέσουν στο τραπέζι ολοκληρωμένες και επίσημες προτάσεις και πρόθεση όλων είναι να βρεθεί κοινή συνισταμένη για το καλό της κατηγορίας. Άλλωστε, μετά τη συνάντηση της 18ης Φεβρουαρίου σκοπεύουν να επισκεφτούν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και να του καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook