Σε μία άρτια οργανωτικά εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες του για τις διακρίσεις τους το 2016.

Η εκδήλωση, που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, περιλάμβανε και ειδικές βραβεύσεις σε ανθρώπους και επιχειρήσεις που στηρίζουν το έργο του ΟΑΧ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΟΑΧ για την εκδήλωση:

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, αντάξιο της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας του, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων προχώρησε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στην ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών και των αθλητριών του για τις διακρίσεις που σημείωσαν το έτος του πέρασε. Ηταν μια εκδήλωση άρτια οργανωτικά, με το Σωματείο να αποδίδει τιμές, εκτός από τους αθλητές του, σε ανθρώπους και επιχειρήσεις που σε δύσκολους καιρούς, στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του να συνεχίσει να παράγει δημιουργικό έργο σε όλα τα αθλήματα που “καλλιεργεί”.


Ο Πρόεδρος της Αντισφαίρισης, Τάσος Δημολίτσας, στάθηκε στον χαιρετισμό του στις βοήθειες που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις, και την τεράστια συνδρομή των γονέων ενώ φρόντισε ν’ απευθύνει τα εύσημα στους αθλητές που καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο, διαφημίζοντας τους εαυτούς τους, το Σύλλογο που υπηρετούν και κατ’ επέκταση τον χανιώτικο αθλητισμό.

Στις ειδικές βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε όταν ο Δρ. Μανώλης Μιχαηλάκης παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τα χέρια του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη.

Ο κ. Μιχαηλάκης με δάκρυα στα μάτια και πολύ συγκινημένος τόνισε ότι η βράβευσή του περικλείει τιμή στον ίδιο, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να βραβευτεί από τον τόπο του, τα Χανιά, για την πολύπλευρη και πολυσήμαντη προσφορά του.

«Ως είθισται, κάθε χρόνο βραβεύουμε ένα μέλος του Ομίλου μας με κοινωνική και αθλητική δράση. Φέτος επελέγη ένας υποδειγματικός ενεργός πολίτης, κατά συνείδηση συμπαράστασης πολλών συμπολιτών μας, ένας ευλαβικός υπηρέτης της ανιδιοτελούς χορηγίας και ευεργεσίας», τονίστηκε κατά τη βράβευση του κ. Μιχαηλάκη, από τον Ο.Α. Χανίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ. ΜΑΝ. ΜΙΧΑΗΛΑΚΗ

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση της Κατερίνας Ζομπανάκη, που πρόκειται για την προϊσταμένη του Τμήματος Δία Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Η τρίτη ειδική βράβευση έγινε στην ΑΝΕΚ LINES η οποία για πάνω από μία πενταετία στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών όλων των τμημάτων του Ομίλου Αντισφαίρισης, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας, με την πλακέτα να παραλαμβάνει η υπεύθυνη χορηγιών, Αννα Νικολακάκη.

Ακολούθησε η ΕΤΑΝΑΠ ως “Χρυσός χορηγός” στο τουρνουά Σκάκι “Αποκόρωνας”, όπου την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Αποστολάκης και τέλος, βραβεύτηκε ο κ. Χρήστος Καμαριανάκης για την προσφορά του στο τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) του ΟΑΧ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΙΚΗΣ ΕΡΗΝΑΚΗ

Επίσης, ο Ο.Α. Χανίων απένειμε στον αθλητή τένις Ανδρέα Κονταράκη βραβείο ήθους και ευ αγωνίζεσθαι, διότι όταν ο αντίπαλός του στον τελικό του τουρνουά Ε3, Αντώνης Ματσαμάκης υπέστη διάστρεμμα και έπεσε στο έδαφος έτρεξε αστραπιαία από το απέναντι τερέν πάνω του προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να του δώσει κουράγιο, αποδεικνύοντας πως η φιλία είναι πάνω απ’ όλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητών του Ο.Α. Χανίων, από τα Τμήματα του τένις, του πινγκ πονγκ, του σκακιού και της ρυθμικής γυμναστικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ευχαριστεί όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του Σωματείου για το έτος 2016. Επίσης όλους τους χορηγούς που με την οικονομική τους προσφορά, κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών απαιτήσεων των Τμημάτων του Ομίλου, τα μέλη και τους γονείς των αθλητών, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των Τμημάτων του Ομίλου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, ώστε να επιτύχουν τόσο αξιόλογες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook