Τα οστά βρέθηκαν στην διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε πηγάδι και οι πρώτες εκτιμήσεις φέρνουν στο νού την εξαφάνιση νεαρού βρετανού, πριν από 12 χρόνια.

Μπροστά σε ένα ακόμη μυστήριο βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά την ανεύρεση ανθρωπίνων οστών μέσα σε πηγάδι στα Μάλια.

Τα οστά βρέθηκαν στην διάρκεια εργασιών καθαρισμού του πηγαδιού και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές που πήγαν στο σημείο το οποίο είναι κοντά στο νεκροταφείο των Μαλίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα οστά πιθανότατα ανήκουν σε νεαρό άνδρα, ενώ δίπλα στο σκελετό βρέθηκε επίσης μια φωτογραφική μηχανή και μια ζώνη.

Τα πρώτα στοιχεία φέρνουν στο μυαλό μας την υπόθεση της εξαφάνισης του βρετανού Στίβεν Κούκ, ο οποίος αγνοείται από το καλοκαίρι του 2005, όταν παραθέριζε στην ίδια περιοχή, με φίλους του.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, το κρανίο δεν φέρει χτυπήμα από το οποίο θα μπορούσε να προέλθει θάνατος.

Ωστόσο, τόσο ο χρόνος θανάτου όσο και τα υπόλοιπα στοιχεία ταυτοποίησης, αναμένεται να ανακοινωθούν αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από δύο μέρες, ο αδερφός του Στίβεν Κούκ, μιλώντας σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ζητούσε από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης να ανοίξουν και πάλι το φάκελο της εξαφάνισης και να ξεκινήσουν και πάλι έρευνες για τον αδελφό τους.

Υπενθυμίζεται πως στις 5 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί ένας ακόμη ανθρώπινος σκελετός στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι, και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση επρόκειτο για γυναίκα που είχε πεθάνει πριν απο 15 περίπου χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook