Απίστευτη καταγγελία πρώην υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για τα τραγελαφικά που έγιναν στην αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου η οποία …τελικά δεν έγινε

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε πως ….δεν έγινε η προγραμματισμένη για την προηγούμενη Κυριακή αποκριάτικη εκδήλωση στις Στέρνες λόγω ασθένειας η οποία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Όμως πίσω από αυτή την ανακοίνωση φαίνεται πως κρύβεται και μια απίστευτη κατάσταση την οποία βίωσαν οι κάτοικοι των Στερνών και ειδικά τα μικρά παιδιά που πήγαν στον χώρο της εκδήλωσης και περίμεναν, μάταια όπως αποδείχθηκε.

Διαβάστε τι καταγγέλλει ο κ. Κυριάκος Παινεσάκης, ο οποίος ήταν παρών στον χώρο όπου επρόκειτο να γίνει η εκδήλωση:

«Την προηγούμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ήμουν μάρτυρας ενός απίστευτου γεγονότος αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η πρόσκληση που βλέπετε στάλθηκε με e-mail από τον Δήμο Χανίων στο δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Στερνών. 

Οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί την μοίρασαν σε όλα τα παιδιά και όλοι με χαρά ανυπομονούσαν για την μεγάλη ημέρα!

Η πολυπόθητη μέρα έφτασε και από νωρίς βρέθηκαν στο κτίριο Σκουλά-Καρτεράκη η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στερνών κα Φραντζολάκη Βίκυ και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κος Παπαδομανωλάκης Δημήτρης, όπου στόλισαν κατάλληλα τον χώρο και ετοίμασαν τον μπουφέ για τα παιδιά. 

Στις 6 η ώρα, υπήρχαν στον χώρο 100 μεγάλοι και μικροί και όλα έδειχναν ότι θα γινόταν μία ωραία αποκριάτικη γιορτή. Αμ δε! 

Στις 6μιση και αφού δεν είχε εμφανιστεί κανένας απεσταλμένος από τον δήμο η κα Φραντζολάκη άρχισε τα τηλέφωνα στην αρμόδια αντιδήμαρχο κα Περράκη Βαρβάρα (αντιδήμαρχος πολιτισμού) η οποία δεν απάντησε ποτέ. 

Μετά σειρά πήρε ο αντιδήμαρχος κος Φραγγεδάκης Γιώργος ο οποίος ενώ ήταν αναρμόδιος και δήλωσε άγνοια για το περιστατικό αλλά προς τιμή του προθυμοποιήθηκε να μάθει τι είχε συμβεί. 

Μετά από λίγη ώρα ο κος Φραγγεδάκης επικοινώνησε ξανά και μας είπε ότι η κοπέλα που ήταν να έρθει για να διασκεδάσει τα παιδιά αρρώστησε και μετά από τον δήμο ΞΕΧΑΣΑΝ να την αντικαταστήσουν γιατί είχαν ΞΕΧΑΣΕΙ την εκδήλωση στις Στέρνες!! 

Η κυρία Περράκη ακόμη δεν έχει έρθει σε επαφή με οποιονδήποτε αρμόδιο για κάποια διευκρίνιση ή έστω για την τυπική συγνώμη. 

Αυτή ήταν η Κυριακάτικη ιστορία μου και ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…

Υ.Γ. Εκεί στον Δήμο καλό θα είναι να μην απαξιώνετε τις τοπικές αρχές του Ακρωτηρίου. Οπότε την επόμενη φορά που θα διοργανώσετε την ετήσια εκδήλωση μνήμης, στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, να στείλετε προσκλήσεις στα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων αλλά και στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής όπως έκαναν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.»

Διευκρίνιση για το θέμα έστειλε ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Φραγγεδάκης

Την παρακάτω διευκρίνηση έστειλε στο Flashnews.gr ο αντιδήμαρχος Γ.Φραγγεδάκης για τον διάλογο που διεμήφθη μεταξύ του ίδιου και της κ.Φραντζολάκη, χωρίς ωστόσο αυτό να αναιρεί το γεγονός ότι η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα να πάνε γονείς και παιδιά χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση.

Η διευκρίνηση του κ.Φραγγεδάκη:

” Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση:

Αυτό που μετέφερα στην κυρία Φραντζολάκη την ημέρα της εκδήλωσης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο 2ο τηλεφώνημα στης 18:28, είναι το εξής:

«Η κοπέλα αρρώστησε και πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ενημέρωσε σε παρακαλώ το κοινό οτι η εκδήλωση θα μεταφερθεί για την άλλη Κυριακή, αν η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.»

Αυτά μετέφερα στην κα Φραντζολάκη, από την κοπέλα που έχει οργανώσει τις εκδηλώσεις και οτι άλλο μεταφέρθηκε δεν είναι αληθές!
Ευχαριστώ! “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook