Δύο φωτεινά παραδείγματα νέων Ελλήνων που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Ευαγγελία Κουτσοβούλου του Daphnis and Chloe και ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης είναι τα πρόσωπα του 2ου επεισοδίου της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Φάροι», παραγωγής COSMOTE TV, που προβάλλεται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 23.00, στο COSMOTE HISTORY.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας εξαγωγής ελληνικών βοτάνων Daphnis and Chloe, Ευαγγελία Κουτσοβούλου, έχει καταφέρει, στα 30 της χρόνια, να επεκταθεί σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, εξάγοντας βότανα από την ελληνική γη. Τα αρωματικά φυτά της εταιρείας της σήμερα βρίσκονται στα ράφια κορυφαίων καταστημάτων  του πλανήτη και η ίδια εξηγεί πώς γεννήθηκε η ιδέα στο μυαλό της πριν από δύο χρόνια και πώς τα κατάφερε μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς και παρά τα εμπόδια που συνάντησε.

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης ξεκίνησε πριν από χρόνια την καριέρα του στον χώρο του κρασιού, ως απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου. Σήμερα, θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, έχοντας κερδίσει τον κορυφαίο τίτλο του MasterofWine – μόνο 300 τίτλοι έχουν δοθεί παγκοσμίως. Ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος Master of Wine στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη  Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου εδώ

Η εκπομπή «Φάροι» προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00 και σε δεύτερη προβολή κάθε Τετάρτη στις 17.00, ενώ είναι διαθέσιμη και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. 

Οι «Φάροι» εντάσσονται στον νέο κύκλο πρωτότυπων εκπομπών και σειρών ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, που θα κάνουν φέτος πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook