Με αιχμές κατα του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών κατα της εκχώρησης του "Δασκαλογιάννης" στην Fraport, καλεί τους πολίτες στην εκδήλωση στο ΚΑΜ με ομιλητές τρεις Ευρωβουλευτές.

Στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, για την - έως τώρα - μη τήρηση απο την Fraport της συμφωνίας για την εκχώρηση και του αεροδρομίου Χανίων,  απαντά η Πρωτοβουλία Πολιτών κατα της εκχώρησης του αεροδρομίου σε ανακοίνωση – κάλεσμα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική  Κρήτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.    

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου  Δυτικής Κρήτης "Ιωάννης Δασκαλογιάννης"  και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών."