Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού ηττήθηκε στις Μουρνιές από τον Εθνικό με 0-1. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο γκολκίπερ και αρχηγός τους Βουτσινάς.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 34’ με σουτ του Βενέτη έξω από την περιοχή. Νωρίτερα (19’ και 23’) είχαν απειλήσει σε δύο περιπτώσεις με τον Παυλάκη.

Το… ρεσιτάλ αποκρούσεων του Βουτσινά ξεκίνησε στο 17’ σε σουτ του Βεστάκη για να ακολουθήσουν οι αποκρούσεις του σε προσπάθειες των Καρβουνιάρη (24’), Ντα Κόστα (39’), Σουμπασάκη (41’), Γκουτσίδη (74’) και Δημήτρη (81’). Στο 90’ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απέτρεψαν την ισοφάριση σε κεφαλιά του Βεστάκη.

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Ντεντάκης (85′ Σέχου), Αρσενίεβιτς, Σουμπασάκης, Ντα Κόστα (75′ Τσίτας), Ταταράκης (59′ Γκουτσίδης), Βεστάκης.

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Φύτρος (46′ Μπένας), Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Πίσσας, Μάναλης, Σωπασής (85′ Ντούλιας), Παυλάκης, Κομνηνός (59′ Χατζησάββας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook