Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους πραγματοποίησαν, μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα, τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “ερυθρόλευκων” αναφέρει τα εξής:

Με τα χαμόγελα και τα γέλια των παιδιών να κλέβουν την παράσταση, πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Πλατανιά.

Η εκδήλωση έγινε στο Plus Καφέ στον Πλατανιά και το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Αποστόλης Παπαδάκης, η Α’ αντιπρόεδρος Μαρία Βαρουξάκη, καθώς οι παίκτες και οι προπονητές των τμημάτων projunior, junior, προπαίδων και παίδων.

Για ακόμα μια φορά, τόσο από τον κ.Παπαδάκη, όσο και από τους προπονητές, Γιάννη Τσιάκαλο (junior & προπαίδων), Γιάννη Σχοιναράκη (προπαίδων & παίδων) και Άρη Καλαϊτζίδη (projunior), τονίστηκε η σημασία και η προσοχή που δίνει η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων στις Ακαδημίες της, ενώ επισημάνθηκε στα παιδιά, ότι στόχος δεν είναι μόνο η διάκριση στο ποδόσφαιρο, αλλά το να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, έχοντας παράλληλα άριστες επιδόσεις και στα μαθήματά τους.

Οσον αφορά στους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά, αλλά και τα δώρα (φανέλες της πρώτης ομάδας και μπάλες), αυτοί ήταν:

Λευτέρης Κοντεκάς και Δημήτρης Ντουνιαδάκης (projunior), Δημήτρης Βερυβάκης και Πάολο Σάχου (junior), Πάρης Παρασκευόπουλος και Αντώνης Βοζάκης (προπαίδες) και Λάμπρος Κουκλάκης και Γιάννης Καλογεράκης (παίδες).

Ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook