Στο σημείο βρίσκονται αυτήν την ώρα αστυνομικοί και η ιατροδικαστής κ. Νάθενα - Ψάχνουν οστά και στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του σκελετού.

Στο πηγάδι, στα Μάλια, όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός, βρίσκονται αυτήν την ώρα η ιατροδικαστής κ. Νάθενα ο διοικητής του ΑΤ Χερσονήσου και αστυνομικοί για νέα αυτοψία.

Η ιατροδικαστής θα κατέβει και πάλι στο πηγάδι προκειμένου να βρεί οστά που λείπουν από τον σκελετό αλλά και να συλλέξει στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην ταυτοποίησή του.

Η ζώνη, η φωτογραφική και το φερμουάρ εξετάζονται ήδη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ταυτόχρονα ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο, πραγματοποιούνται και στα οστά αλλά κι τη λάσπη που βρέθηκε στο πηγάδι από τις ιατροδικαστικές αρχές.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δώσυν απαντήσεις στο γρίφο για την ταυτότητα του σκελετού, ακι θα δώσουν τέλος στην αγωνία της οικογένειας του εδώ και 12 χρόνια αγνοούμενου Στίβεν Κουκ, η οποία έχει αναστατωθεί μετά το τηλεφώνημα των ελληνικών αρχών με το οποίο ενημερώθηκαν για την ανεύρεση του σκελετού.