Με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων, βρέθηκαν στα Χανιά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι πρώην Υπουργοί και κορυφαία στελέχη του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής.

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους, συνάντησαν το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Υπήρξε ενημέρωση για τα σοβαρά θέματα του νομού με επίκεντρο τα σχεδιαζόμενα έργα υποδομής και την ωριμότητα των μελετών με ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό κλίμα. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννη Μαργαρώνη, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα όπως φορολογικό, ασφαλιστικό, «κόκκινα δάνεια», ρευστότητα και αδειοδότηση επιχειρήσεων, για την πορεία του τουριστικής κίνησης, των εξαγωγών αλλά και το στάδιο υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΠΑ.    

Τους πρ. Υπουργούς συνόδευε ο Γραμματέας Ν.Ε. Χανίων Ιπποκράτης Μανουδάκης και ο Αν. Γραμματέας Αντώνης Σπαθής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων