Δυο ακόμη κορυφαίες σκακιστικές διοργανώσεις στη Χερσόνησο

Μια ακόμα όμορφη σκακιστική γιορτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην έδρα του Δήμου Χερσονήσου, στις Γούρνες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο μετά από την ευγενική παραχώρησή του, αποδεικνύοντας ότι o δήμος μπορεί επάξια να φιλοξενήσειόχι μόνο διοργανώσεις τοπικού χαρακτήρα αλλά και παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης ενημέρωσε για τη φιλοξενία του «Παγκόσμιου Πρωταθλήματος βετεράνων σκακιστών άνω των 50 ετών» τον Απρίλιο και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Εθνικών Ομάδων τον Οκτώβριο στη Χερσόνησο.  Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αυτής διοργάνωσης θα διεξαχθεί και το 1ο Διεθνές  Τουρνουά  Σκακιού του Δήμου Χερσονήσου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι φορείς όπως η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χερσονήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου και η σκακιστική οικογένεια θα είναι αρωγοί προς αυτήν την αξιολογότατη προσπάθεια!

“Ευχαριστούμε τους υπέροχους μικρούς σκακιστές και τους γονείς τους που τους ενθαρρύνουν προς αυτήν την κατεύθυνση, τους υποστηρικτές μας καθώς και  τους χορηγούς της εκδήλωσής μας”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook