Μικροί και μεγάλοι, δημότες και επισκέπτες διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο των Αποκριών για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας είχε κέφι, διάθεση, μουσική και χορό για όλους ! Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τις οργανωτικές επιτροπές, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους φορείς της περιοχής αλλά και τους εθελοντές , στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία κάνοντας μικρούς και μεγάλους, δημότες ή επισκέπτες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή, το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και η Λαμπαδηδρομία στο Καστέλλι, ενώ πολύ δυναμική ήταν και η παρουσία της ομάδας που εκπροσώπησε το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου στην Καστρινή Αποκριά και την παρέλαση που έγινε την ίδια ημέρα στο Ηράκλειο.

Η Κυριακή 19η Φεβρουαρίου ξεκίνησε με τις ομάδες του κυνηγιού να ψάχνουν το θησαυρό, στο Αρκαλοχώρι αυτή τη φορά, ενώ με το τέλος του παιχνιδιού όλοι έγιναν μία παρέα στο Καρναβάλι Καστελλίου με το γλέντι να ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

 Όλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μασκαρευτούν για να μπουν στο κλίμα των ημερών ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στο Αρκαλοχώρι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook