Σε συνεργασία καλεί τους δημότες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γ. Φραγγεδάκης, για τη διατήρηση της καθαριότητας 

Από το Δήμο Χανίων, με αφορμή περιστατικό εναπόθεσης μεγάλης ποσότητας ογκωδών απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο (οδός Πλάτωνος), δίνονται στη δημοσιότητα για μία ακόμη φορά τα τηλ. επικοινωνίας των αρμοδίων Υπηρεσιών, στις οποίες μπορούν να απευθύνονται οι δημότες των Χανίων.

•    Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Χανίων: τηλ. επικοιν.: 2821 3 41777 & 15240. Η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, εκτός της Δ.Ε. Χανίων. 
•    Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.: τηλ. επικοιν. : 28210 76666. Η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και αφορά όλο το εύρος της Δ.Ε. Χανίων. 

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος, Γιώργος Φραγγεδάκης, απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας να συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ώστε να τηρείται το πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων και να διατηρείται η πόλη μας καθαρή. “Το φαινόμενο της απόρριψης παλαιών επίπλων και στρωμάτων στους δρόμους, τα οποία αποτελούν εστία ρύπανσης και εμποδίζουν τη διέλευση των πολιτών, είναι δυστυχώς πολύ συχνό. Η αντιμετώπιση του δυσάρεστου αυτού φαινομένου είναι απλή, αρκεί ένα τηλεφώνημα είτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας είτε στη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., προκειμένου να διευκρινιστεί η ώρα, που μπορούμε να βγάζουμε τα ογκώδη αντικείμενα” τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Παράλληλα, ο κ. Φραγγεδάκης καλεί όποιον συμπολίτη μας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη ανάλογων άσχημων καταστάσεων να ενημερώνει τις αρμόδιες Υπηρεσίες. 

Επισημαίνεται ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό στην οδό Πλάτωνος διενεργείται ήδη έρευνα, καθώς η ποσότητα των ογκωδών απορριμμάτων είναι πολύ μεγάλη και δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση της Υπηρεσίας, που είχε βρεθεί στο σημείο την προηγούμενη ημέρα.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook