Στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί ο Πλατανιάς και με στόχο να συνεχίσει να… ονειρεύεται κάτι καλύτερο την τρέχουσα σεζόν ζητάει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Χανίων και όπως και στα ματς με ΑΕΚ (Κύπελλο) και ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και με τον Αστέρα Τρίπολης όρισε στα 10 ευρώ την γενική είσοδο.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/02, 15:00) θα ξεκινήσει την Τρίτη (21/02).

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Ενα ακόμα σημαντικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας το Σάββατο (25/2/2017, 15:00).

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Aστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και οι παίκτες μας, όπως και η τεχνική ηγεσία, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια προπωλούνται

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από την Τρίτη 21/2 έως και την Παρασκευή 24/2 τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Το Σάββατο 25/2 από το πρωί έως τις 13:00.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την Τρίτη 21/2 έως την Παρασκευή 24/2 και ώρες 10:00 έως 15:00.

Στα Περιβόλια, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την μέρα διεξαγωγής του αγώνα (25/2), από τις 13:00, έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook