Μέσα σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα η Λέσχη Φίλων του Α.Ο. Χανιά “Blue Boys” πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, το βράδυ της Κυριακής (19/02).

Στην εκδήλωση που έγινε στα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων του ΑΟΧ το «παρών» έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου, ο συνεργάτης του Θοδωρής Γκάτζιος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος και οι ποδοσφαιριστές.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ένας από τους πιο διακριθέντες ποδοσφαιριστές, ο Στέφανος Βαρούχας, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

Η ενημέρωση των “Blue Boys” για την κοπή της πίτας:

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία φιλάθλων, προπονητών, παικτών και διοίκησης πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στα γραφεία μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των “Blue Boys”. Τραγούδια, συνθήματα και βεγγαλικά είχαν την τιμητική τους ενώ την έκπληξη μας έκαναν οι καλλιτέχνες Αγγελάκης Μανώλης και Σαραντολάκης Αρτέμης που ήρθαν με τα όργανα τους και μας έπαιξαν μαντινάδες για τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ μας! Επίσης να πούμε ότι το φλουρί το βρήκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Στέφανος Βαρούχας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τις χορηγίες τους και τη βοήθειά τους στην εκδήλωση τον ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου και την οικογένεια Μαλαδάκη, την κάβα Θυμιανός, την κάβα Βεργανελάκης-Κοτσιφάκης, τους Αγγελάκη Μανώλη και Σαραντολάκη Αρτέμη για την έκπληξη που μας κάνανε και φυσικά τα μέλη μας και τις οικογένειές τους για τα εδέσματα που έφεραν για τον μπουφέ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ και του χρόνου να έχουμε την υγειά μας!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή τους οι “Blue Boys” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος τους Αντώνη Τζιάκη, για τον απρόσμενο χαμό της μητέρας του. 

Η ανακοίνωση:

Η λέσχη φίλων του Α.Ο.Χανιά “Blue Boys” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο μέλος και “αδερφό” μας Αντώνη Τζιάκη καθώς και στην οικογένειά του, για τον απρόσμενο χαμό της μητέρας του Ερμιόνης. Η λέσχη μας αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι και να παρευρεθεί αντιπροσωπεία στη νεκρώσιμη ακολουθία στο Κακοδίκι Σελίνου την Τετάρτη στις 3.30.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Κουραγιο αδερφέ Αντώνη….

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook