Την ήττα με 2-1 από την Μπεσίκτας γνώρισε ο Εργοτέλης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κολωνία.

Η κρητική ομάδα παρά την ήττα της από την Τουρκική ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει πολλά αστέρια από το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ της Μπεσίκτας με το γκολ για την τουρκική ομάδα να επιτυγχάνεται στο 42΄ με κεφαλιά του Σιβόκ μετά από κόρνερ του Φερνάντες.

Οι Τούρκοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στις αρχές του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48΄ όταν ο Σιμάο εκτέλεσε φάουλ και ο Αουρέλιο με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Εργοτέλης από το 60΄ και μετά κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και μείωσε σε 2-1 στο 75΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη ο Καρέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπεσίκτας.

Εργοτέλης : Πίρσον, Γιαλούσης (55’ Ντατόμο), Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Ολίσε (80’ Σαρρής), Μπέτο (58’ Φραγκουλάκης), Τζούνιορ (63’ Κυριακίδης), Ρομάνο (73’ Μπρούνο), Κουτσιανικούλης (73’ Καρέλης), Μπούντιμιρ (58’ Λεάλ).

Μπεσίκτας : Gonen, Koubasi, Dag, Toraman, Aurelio, Guti Hernandez, Aleida, Bebe, Simao Sabrosa, Gernandes, Sivok.

Έπαιξαν και οι Recber, Nukan, Korkmaz, Gulum, Uysal, Rektemek, Akyuz, Demirci, Kavlak, Kauhan, Karlan, Sidnei, Ernst, Quaresma, Holosko.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook