Η εκδήλωση, που ήταν στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2017», πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο,  αίθουσα  του Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου 

Τη συναυλία – αφιέρωμα με τίτλο «Ανακαλύπτοντας ξανά τον συνθέτη Στάθη Μάστορα - Ελληνικές Οπερέτες» παρακολούθησε χθες, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Πέτρος Ινιωτάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini και ο πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικός κ. Μύρωνας Μιχαηλίδης.

Η εκδήλωση, που ήταν στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2017», πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο,  αίθουσα  του Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και συμμετείχαν η χορωδία Μαλίων, η χορωδία Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου και η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη.