Διακοπή  της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε τμήμα της επαρχιακής οδού 5 (Καλουδιανά – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισα δια Βουλγάρω, Τοπολίων, Έλους και Στομίου) στη θέση της σήραγγας Τοπολίων 

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕΧ 2016 – Β ΦΑΣΗ», είναι  απαραίτητη η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε μήκος 1000,00 μ. περίπου, σε τμήμα της επαρχιακής οδού 5 (Καλουδιανά – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισα δια Βουλγάρω, Τοπολίων, Έλους και Στομίου), στην περιοχή της σήραγγας Τοπολίων, και καθ’όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από την Τετάρτη 22-02-2017 έως και την Πέμπτη 23-02-2017 και συγκεκριμένα από τις 8:00 πμ έως τις 16:00 μμ.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή της Κισάμου και του Βόρειου οδικού άξονα γενικότερα προς τις περιοχές Ελους – Βάθης – Ελαφονησίου κτλ. θα μπορεί να διεξάγεται μέσω του δρόμου Ταυρωνίτης – Κάντανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Βάθη, και από το δρόμο Κίσαμος – Πλάτανος – Σφηνάρι – Βάθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook