Από την εκλογική  διαδικασία  για την ανάδειξη νέου Περιφεριακού Συντονιστή ΠΑΣΟΚ Κρήτης εξελέγη ομόφωνα από τους γραμματείς των τεσσάρων Νομών και τους αναπληρωτές τους ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου Σαρρής Μιχάλης. 

Ο κ. Σαρρής ευχαρίστησε για την εκλογή του και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ  μέρα με την μέρα ανακτά την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του και ότι στόχος είναι η ανασυγκρότηση και η συσπείρωση της παράταξης προχωρώντας όλοι μαζί με καθαρές και ρεαλιστικές προτάσεις  συνδιαμορφώνουμε ένα αύριο με προοπτική για τον τόπο.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου σχετικά με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα

Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία για την απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα για τον Ιανουάριο 2017, που αποφάσισε επιτέλους να δημοσιοποιήσει το Υπουργείο Εργασίας.

Η απώλεια θέσεων εργασίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Η μαύρη λίστα της ανεργίας θεριεύει!

Η υπέρμετρη φορολογική επιβάρυνση, η δυσβάσταχτη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και οι προβληματικές ρυθμίσεις για τα μπλοκάκια οδήγησαν σε κλείσιμο επιχειρήσεων και σε απώλεια θέσεων εργασίας.

Αντί να κομπάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με ψέματα για την αξιολόγηση θα έπρεπε να ντρέπονται.

Έχουν προ πολλού αποδείξει ότι δεν μπορούν ούτε να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, ούτε να προσελκύσουν επενδύσεις και να τις συνδέσουν με νέες θέσεις εργασίας.

Το μόνο που μένει είναι να σηκωθούν να φύγουν.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook