Ειδυλλιακές ακτές στον κατάλογο του TripAdvisor - Στις 25 καλύτερες του κόσμου και μια απο την Κρήτη - Δύο παραλίες της Κρήτης και στις 25 κορυφαίες της Ευρώπης - Οι ίδιες παραλίες είναι και οι δύο πρώτες στην Ελλάδα

Λίγο να ανέβει το θερμόμετρο αρχίζουμε και ονειρευόμαστε χρυσές παραλίες, γαλάζια ή σμαραγδένια νερά και έναν παραθαλάσσιο παράδεισο. Τέτοια μέρη περιλαμβάνονται στον ετήσιο κατάλογο Travellers’ Choice awards του TripAdvisor με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο και μάλιστα μία ελληνική φιγουράρει στην 9η θέση.

Πρόκειται για το μαγευτικό Ελαφονήσι της Κρήτης. Οι χρήστες έγραψαν για τη λευκή και κόκκινη άμμο του και τα ζεστά και καθαρά νερά του.

Στην καλύτερη δεκάδα του κόσμου συμπεριλαμβάνονται επίσης η Baia do Sancho της Βραζιλίας, η Grace Bay στα Turks and Caicos, η Eagle Beach της Αρούμπα, στην Καραϊβική, η Playa Paraiso της Κούβας, η Siesta Beach στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η παραλία La Concha της Ισπανίας, η Playa Norte στο Μεξικό, η Radhanagar Beach στην Ινδία και στη δέκατη θέση η Tortuga Bay στα Γκαλαπάγκος.

Κορυφαίες 25 παραλίες - Κόσμος

Στη λίστα με τις 25 κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης το Ελαφονήσι βρισκεται στην 2η θέση, ενώ στην 7η θέση είναι η λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Κορυφαίες 25 παραλίες - Ευρώπη

Στην λίστα του TripAdvisor με τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2017, το Ελαφονήσι είναι στην 1η θέση και η λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην 2η θέση.

Κορυφαίες 10 παραλίες - Ελλάδα