Στο Ριάντ, μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, βρέθηκε η Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σαουδική Αραβία.

Η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με αξιωματούχους του τουριστικού τομέα στη συγκεκριμένη χώρα, ενώ συμμετείχε και στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ΠτΔ, αλλά και μελών της κυβέρνησης, ο Βασιλιάς της Σ. Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ.

Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η κ. Κουντουρά φορούσε καθ' ολη τη διάρκεια του γεύματος μπούργκα.

Η ανακοίνωση του Υπ. Τουρισμού

H Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε το Ριάντ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδα ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία. 

Στις συναντήσεις επισημάνθηκε η σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στις τουριστικές ροές το 2016 από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα,  μετά από την εκεί επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού το 2015  και την επιτυχή διοργάνωση δύο workshops προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την τελευταία διετία.

Οι συζητήσεις ανέδειξαν τις θετικές προοπτικές για την δυναμική  ενίσχυση των τουριστικών αφίξεων τα επόμενα χρόνια.

Η κα Κουντουρά συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης.

Επίσης, συμμετείχε στις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών,  υπό τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις οποίες συζητήθηκαν και θέματα διμερούς τουριστικού ενδιαφέροντος.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook