Οι εργασίες σε τμήμα της Οδού Μαυσώλου, από τη συμβολή της με την οδό  Αγίου Γεωργίου έως την είσοδο της ΒΙΠΕ, ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης  που εκτελούνται στην οδό Μαυσώλου, στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, είδε σήμερα από κοντά ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Η. Λευτέρης Αντωνακάκης. 

Αναφορικά με την συγκεκριμένη παρέμβαση αλλά κι εκείνες που προγραμματίζονται ο Δήμαρχος τόνισε: «Στις προτεραιότητές μας είναι η βελτίωση της ποιότητας του οδοστρώματος σε βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης του Ηρακλείου. Μετά την παρέμβασή μας στην οδό Ούλαφ Πάλμε συνεχίζουμε τις εργασίες στην περιοχή της Βιομηχανικής, τις οποίες είχαμε εξαγγείλει προ μηνών.  Στους άμεσους στόχους μας είναι η ενεργοποίηση μίας ακόμα μεγαλύτερης εργολαβίας ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων για να παρέμβουμε και σε άλλα σημεία του αστικού οδικού δικτύου και στους οικισμούς.

Τα χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου του Ηρακλείου δεν επιλύονται βέβαια από την μία μέρα στην άλλη, ωστόσο θεωρώ ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας,  έχουμε πετύχει σημαντική βελτίωση και στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη στο άμεσο μέλλον».

Οι εργασίες σε τμήμα της Οδού Μαυσώλου, από τη συμβολή της με την οδό  Αγίου Γεωργίου έως την είσοδο της ΒΙΠΕ, ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στο πλαίσιο του έργου “Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων” από την Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες φρεζαρίσματος και το έργο συνεχίζεται με ασφαλτόστρωση επί της οδού Μαυσώλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook