«Αντίο» στον ΑΟ Χανιά είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα ο Σάκης Παπαβασιλείου, που ανέφερε ότι προσωπικοί λόγοι τον κάνουν θα θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο 40χρονος προπονητής, που κέρδισε πολύ γρήγορα τις εντυπώσεις με τη δουλειά του και το ήθος του, σχολίασε ότι αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά  και περήφανος για όσα κατάφερε η ομάδα επί των ημερών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα, όπως γνωρίζετε, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου στην ομάδα των Χανίων. Φεύγω από την ομάδα περήφανος, με ψηλά το κεφάλι για τα όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα. Αφήνω μια ομάδα που είναι μέσα στους στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές μου. Με ανέχτηκαν εδώ και δύο μήνες και μέσα από σκληρό αγώνα καταφέραμε πολλά. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και θα είμαι κοντά τους και δίπλα και πάντα θα σκέφτομαι την επιτυχία που θα φέρνουν στην ομάδα σε κάθε αγωνιστική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες, χωρίς τους οποίους δεν υπάρχουν οι ομάδες. Θα αναφέρω ονομαστικά τον κ. Βασιλομιχελάκη, πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας, τον κ. Τέλη Σταυρουλάκη, πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, τον φροντιστή κ. Απόστολο Κουνδουράκη, τον μασέρ της ομάδας κ. Γιώργο Πουλιανίτη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον απλό φίλαθλο των Χανίων, για την αγάπη και τον θαυμασμό που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Έχω απολαύσει κάθε στιγμή και κάθε μέρα και κάθε αγωνιστική, την λατρεία που έχουν στο πρόσωπό μου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, τη διοίκηση, η οποία μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει τα ηνία μιας ιστορικής ομάδας, γιατί όπως γνωρίζεται ήμουν στην αφάνεια και θα ήταν άδικο να μην τους ευχαριστήσω».

Για τους λόγους της παραίτησης: «Επειδή πριν έναν χρόνο, ήρθε στη ζωή μου ένα υγιέστατο αγοράκι και αυτή τη στιγμή επειδή δεν αντέχω να τον έχω μακριά μου θέλω να πάω να τον σφίξω στην αγκαλιά μου. Μου λείπει πολύ το παιδί μου και θέλω να πάω στην οικογένειά μου στην Κατερίνη».

Για το αν εκτός της επιστροφής στην οικογένειά του βρεθεί λίγο πιο… βόρεια: «Στόχος μου είναι να κάτσω να ηρεμήσω, να αποκτήσω δυνάμεις ξανά μέσα από την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν έχω κάτι στα σκαριά».

Για τις φήμες ότι αναλαμβάνει, ενδεχομένως από την Κυριακή, τον Αγρ. Αστέρα: «Αυτά είναι φημολογίες. Δεν έχω μιλήσει μέχρι στιγμής, ειλικρινά και έντιμα με καμία ομάδα, γιατί σέβομαι τον αγώνα που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου και την ομάδα που βρισκόμουν μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook