Κατάθεση ψυχής έκαναν οι παίκτες του Κισσαμικού στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, με τον αρχηγό της ομάδας Αλέξη Σελινιωτάκη να μοιράζει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:  «Σίγουρα για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και νομίζω ότι το είχαμε καταλάβει και αυτό φάνηκε έτσι όπως ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και η εικόνα μας, μέχρι να δεχθούμε τη δεύτερη κίτρινη και την κόκκινη του Βασίλη (Μάντζη), ήταν πολύ καλή. Από εκεί κι ύστερα μετά την κόκκινη που έδωσε ο διαιτητής γυρίσαμε λίγο πιο πίσω στο γήπεδο, ο αντίπαλος είχε την κατοχή, αλλά δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Όλα τα παιδιά έδωσαν σήμερα και την ψυχή τους κι ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους συγχαίρω για την κατάθεση ψυχής που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια, γιατί όντως δεν μας αξίζει, όπως είπε κι ο προπονητής μας, αυτή η βαθμολογική θέση και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για τη συνέχεια, ώστε να ανεβούμε βαθμολογικά, γιατί είμαστε μία καλή ομάδα».

Για λογαριασμό των παικτών του Αχαρναϊκού μίλησε ο Αντρέα Μεζίνι, που είπε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά και δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Μετά ο Κισσαμικός δέχθηκε μία κόκκινη κάρτα, που μας έδωσε ψυχολογία, αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ή έστω να ισοφαρίσουμε. Είχαμε καλό ποσοστό κατοχής, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες, ούτε την εμπειρία να μπορέσουμε να προκαλέσουμε… ζημιά στην αντίπαλη ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μπροστά μας με την Καλλονή, που είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό».