Δυο νέοι γονείς που έχουν στη ζωή τους το ενός έτους αγγελούδι τους αναζητούν εργασία στα Χανιά προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Η έκκληση για βοήθεια δημοσιεύτηκε στην ομάδα Βοήθα με να μπορώ και σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση οι γονείς ζητούν από όποιον μπορεί να τους προσφέρει δουλειά.

Εκτός όμως από εργασία υπάρχει ανάγκη από τρόφιμα και ρούχα τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς.

Να σημειωθεί ότι το μωρό όπως αναφέρει η ανάρτηση, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας καθώς παθαίνει επιληπτικές κρίσεις.

Δείτε την έκκληση βοήθειας του Βοήθα με να μπορώ

“Χαράλαμπος 31 ετών και η Aριστέα 22 ετών είναι γονείς ενός μικρού κοριτσιού μόλις ενός έτους το οποίο παθαίνει κρίσεις επιληψίας (υπέρ λειτουργεί ο εγκέφαλος) …

Οι γονείς ψάχνουν για μια εργασία, η μητέρα σαν καθαριστρια σε κάποιο ξενοδοχείο ή για συντροφιά ηλικιωμένης οχι κατάκοιτης… Ο πατέρας βοηθός ηλεκτρολογου ή ΔΕΔΥΣΑ κλπ.

Η οικογένεια έχει ανάγκη απο τρόφιμα όλων των ειδών κυρίως όμως έχει ανάγκη απο ρουχαλάκια της μικρής 12-18 νούμερο απο πανες 4-5 και γάλα κατσικισιο.

Επίσης αν υπάρχουν κάποια ρούχα για τους γονείς θα μας ήταν χρήσιμα η μητέρα φοράει σμολ και 35 νούμερο παπούτσια ο πατέρας λαρτζ με έξτρα λαρτζ και παπούτσια 41 νούμερο …Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6938830630 – 6942614161 – 6998263700 – 6988251920″

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook