Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Olive Green, επαγγελατίες του τουρισμού θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το όραμα και τη φιλοσοφία ενός ιδιαίτερου ξενοδοχείου, με εστίαση στην οικολογία και την τεχνολογία.

Tην Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο νέο ξενοδοχείο Οlive Green, αποκλειστικά για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

To Olive Green, είναι ένα έξυπνο, φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη λάμψη της κρητικής παράδοσης και προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, ένα πρότυπο ξενοδοχείο για πολίτες και ταξιδιώτες του κόσμου.

Στην εκδήλωση, οι συνεργάτες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το όραμα και την φιλοσοφία του, να περιηγηθούν στους χώρους του και να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις & cocktails στο lounge.


Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να παρεβρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 2810 302900 ή στο [email protected] για να ενημερωθούν αναλυτικά και να δηλώσουν την συμμετοχή τους.