Πύρ ομαδόν των Ραδιοφωνικών Μέσων Ενημέρωσης κατά Τ. Βάμβουκα και Β. Περράκη για θολές διαδικασίες στην κατανομή χρημάτων για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Μετά το θέμα που ανέδειξε την περασμένη εβδομάδα το Flashnews.gr, για τις “Παράξενες διαδρομές χρήματος στον Δήμο Χανίων”, άλλο ένα παρόμοιο θέμα έρχεται να ταράξει και πάλι “τα ήρεμα κατά τα άλλα νερά” στην οδό Κυδωνίας. 

Νωρίτερα σήμερα Ραδιοφωνικοί Σταθμοί των Χανίων απέστειλαν επιστολή – καταγγελία στον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, επιστολή που αφορά άμεσα και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περράκη, που είναι υπεύθυνη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. 

Σύμφωνα με την επιστολή οι Ρ/Σ διερωτούνται «με ποια διαδικασία και ποιά κριτήρια ο Δήμος Χανίων αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης αποκριάτικης εκδήλωσης σε συγκεκριμένη εταιρεία και κατ’ επέκταση συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό ενισχύοντας αυτή την εκδήλωση με το ποσό των 3.000€, χρήματα των δημοτών;»

Ενώ αναφέρει ότι στα Χανιά λειτουργούν 25 Ραδιοφωνικοί Σταθμοί τους οποίους αγνόησαν παντελώς για λόγους που δεν γνωρίζουν και αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η εκδήλωση θα ήταν πιο επιτυχημένη με περισσότερους Ραδιοφωνικούς σταθμούς και όχι μόνο έναν. Αλλά προφανώς, σας ενδιαφέρει αυτό που ήδη έχετε κάνει, δηλαδή να δώσετε χρήματα των Χανιωτών εκεί που εσείς θέλατε.»

Μάλιστα η επιστολή κλείνει λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν κατά πόσο είναι νόμιμη η απόφαση, αλλά σίγουρα δεν είναι στα πλαίσια της ηθικής, αφού τα χρήματα αποφασίστηκαν να δοθούν εν κρυπτώ, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις ο Δ. Χανίων ζητάει χορηγία επικοινωνίας και παράλληλα την στήριξη όλων των ΜΜΕ. 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook