Ο Νίκος Παντέλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Χανιά και ο αντικαταστάτης του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία.

Ο 57χρονος προπονητής έχει μακρά πορεία στο ποδόσφαιρο και έχει διατελέσει προπονητής αρκετών ομάδων σε εθνικές κατηγορίες. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1996 από την Κέρκυρα και ακολούθησαν Αθηναϊκός, Κερατσίνι, Λαμία, ξανά Αθηναϊκός, Άγ. Δημήτριος, Αθηναϊκός (3η θητεία), Άγ. Δημήτριος (2η θητεία), Χαλκίδα, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Άγ. Δημήτριος (3η θητεία), Καλλιθέα, Κέρκυρα (2η θητεία), Ηλιούπολη, Εθν. Αστέρας, Βύζας Μεγάρων, Καλλιθέα (2η θητεία), Γλυφάδα, Ηρακλής Ψαχνών, Πανιώνιος (2η θητεία), Πανηλειακός, Ολ. Βόλου, Καλλιθέα (3η θητεία), Παναργειακό και την τρέχουσα σεζόν Χαλκίδα και Φωστήρας. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Α’ Εθνική με Πανιώνιο και Αιγάλεω.

Το πρωί της Παρασκευής αναμενόταν η επίσημη παρουσίασή του, αλλά λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα Χανιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΟΧ και έτσι η συνέντευξη Τύπου μεταφέρθηκε για την Τρίτη (28/02).

Η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κ. Σωτήρη Μαυρονάσιου στην οποία κύριο θέμα της ήταν η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Παντέλη.

Για λόγους υγείας, ο κος Νίκος Παντέλης δεν κατέστη δυνατό να παρευρίσκεται σήμερα στα Χανιά και ως εκ τούτου η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη 28/2/2017 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα καθίσει κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής 26/2/2017 στο ΜΑΛΕΜΕ με τον Παναιγιάλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook