Τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκαν αθλητές της ομάδας ποδηλασίας ΠΟΗ «Κάστρο» με πολλές διακρίσεις σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο

Τα μέλη της ομάδας ποδηλασίας ΠΟΗ «Κάστρο» Χάρης Καστραντάς, Γιάννης Ηλιάδης, Νίκος Γερολυμάτος, Μάνος Μπλαβάκης,  επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) Νώντα Σαρρή και τον προπονητή τους Στέλιο Κεφαλάκη.

Στη συνάντηση, στη Περιφέρεια, οι αθλητές και τα στελέχη  του αθλήματος ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας ενώ τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους σε αγώνες ποδηλασίας σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Μάλιστα ο Χάρης Καστραντάς και ο Γιάννης Ηλιάδης είναι μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, ενώ ο πρώτος έχει αγωνιστεί με πολλές διακρίσεις στο άθλημα σε αγώνες Α΄ κατηγορίας στη Γαλλία. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα και ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και την ποδηλασία και τις ομάδες στο νησί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook