«Περίμενα να είναι πιο προσεκτικός ο Δήμαρχος» είπε ο Μανώλης Σκουλάκης ασκώντας σκληρή κριτική για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής 

Ο πρώην δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής της παράταξης «Χανιά μαζί για τον δήμο μας» αφού επεσήμανε πως κατά την εκτίμησή του ο δήμος δεν πάει καλά σε όλα τα επίπεδα, αναφερόμενος στην πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής ανέφερε:

«Περίμενα να είναι πιο προσεκτικός ο δήμαρχος. Ίσως παρασύρθηκε από τους υπουργούς που άλλα λένε στην Ευρώπη…..και άλλα εδώ με αποτέλεσμα να χάνεται η αλήθεια».

Ειδικότερα για το περιεχόμενο φυλλαδίου της δημοτικής αρχής ο κ.Σκουλάκης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός:

«Είναι δυνατόν να βγάζει φυλλάδιο και να δείχνει το έργο του βιολογικού καθαρισμού;….Να βγάζει το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη; Την ημέρα που ψηφίσαμε την μελέτη για το σπίτι του Θεοδωράκη δεν ήρθε να ψηφίσει….»

Επίσης ο κ.Σκουλάκης αναφέρθηκε και στο parking της οδού Περίδου, ενώ κατηγόρησε τον Δήμαρχο Χανίων για απραξία στο θέμα δημιουργίας καταδυτικού πάρκου στον Καλαθά.

 

Επιπλέον ο κ. Σκουλάκης επεσήμανε πως ο δήμαρχος Χανίων στον απολογισμό του, δεν είπε κάτι για το θέμα της Δημοτικής Αγοράς, για τα Νεώρια ή για τους Αγίους Αποστόλους ενώ του συνέστησε τον επόμενο απολογισμό να τον κάνει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και όπως είπε χαρακτηριστικά «εάν παρουσιάσει έργα που οραματίστηκε, μελέτησε και υλοποίησε εγώ πρώτος θα του δώσω συγχαρητήρια».

Ερωτώμενος για την δική του παρουσία στον δήμο, είπε πως περιμένει το τι θα κάνει ο δήμαρχος με τις ανακατατάξεις στον δήμο και μετά θα αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει. Όμως επεσήμανε ότι δεν μπορεί κάποιος να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει για μετά από 2,5 χρόνια που θα γίνουν εκλογές, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Θα είμαι εδώ. Μπορώ να παρεμβαίνω σε όλα τα μεγάλα θέματα με δημόσιο διάλογο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook