Την επαναλειτουργία του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα, ζητά η αντιπεριφέρεια Λασιθίου, όπου το συγκεκριμένο ΤΕΙ δε συμπεριλαμβάνεται στα 9 από τα 20 τμήματα που καταργήθηκαν και θα επαναλειτουργήσουν.

“Με την παρούσα επιστολή ζητούμε το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της Ιεράπετρας να ενταχθεί στο Μηχανογραφικό Δελτίο και να μην σταματήσει η λειτουργία του. 

Με αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι 9 τμήματα ΤΕΙ από τα 20 που ήταν προς κατάργηση θα επαναλειτουργήσουν, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της Ιεράπετρας παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης. 

Ζητούμενο είναι η στήριξη των υφιστάμενων και η δημιουργία νέων δομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι και όχι το κλείσιμο τους. Οποιαδήποτε επέκταση του ΤΕΙ Κρήτης πρέπει στο εξής να γίνεται προς το Λασίθι καθώς ο Νομός έχει αδικηθεί κατάφορα σε αυτό το θέμα.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση σας και να εντάξετε στο Μηχανογραφικό Δελτίο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018, το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook