Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Κισσαμικό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου να κερδίζει τις εντυπώσεις στο “Γεντί Κουλέ”.

Δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου έκριναν το παιχνίδι του Ηρακλείου με το νεαρό φορ να σκοράρει από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και τον ΟΦΗ να πετυχαίνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 45′ με τον Μάνο με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε, για τον Κισσαμικό, στο 57ο λεπτό όταν ο Νικόλτσης βρέθηκε απέναντι στον Στρέζο όμως το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ. Και αφού δεν έγινε το 1-1, ήρθε το 70ο λεπτό όπου ο Μάνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φάσεις του αγώνα

5’ Κάθετη πάσα του Πουρτουλίδη στον Χαντί, το σουτ του οποίου αποκρούει με το πόδι ο Λαζαρίδης.
10’ Σουτ του Μιλοσάβλιεφ μέσα από την περιοχή η μπάλα καταλήγει αρκετά έξω από την εστία.
17’ Μπαλιά Πουρτουλίδη για τον Μιλοσάβλιεφ ο Λαζαρίδης βγαίνει από την εστία και η μπάλα από κόντρα στον Σέρβο επιθετικό του ΟΦΗ καταλήγει άουτ.
34’ Γύρισμα του Τιάγκο Σίλβα ο Πουρτουλίδης σωτήρια για τον ΟΦΗ σταματάει τον Μίλιτς διώχνοντας σε κόρνερ. 
45+1’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κιάσσου γύρισμα του Ραντι στον Μάνο, που από κοντά με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
49’ Παραλίγο το 1-1 όταν από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα ο Κώτσιος προσπάθησε να διώξει και η μπάλα βρήκε στον Μίλιτς κι έφυγε λίγο έξω από την εστία. 
57’ Εκπληκτική μπαλιά του Σελινιωτάκη ο Νικόλτσης αποφεύγει το κράτημα του Κώτσιου και “πατάει” περιοχή αλλά στο πλασέ του η μπάλα περνάει… ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
57’ Από σέντρα του Ράντι ο Μάνος με το… στήθος πήγε να σκοράρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
70’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Μητρόπουλου ο Λαζαρίδης αποκρούει και ο Μάνος με πλασέ κάνει το 2-0, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ.
71’ Σουτ του Ποκόνγκ μπλόκαρε ο Στρέζος.
74’ Σέντρα του Ράντι ο Παντελάκης προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά η μπάλα κόντραρε αρχικά στον Γιαλούση στη συνέχεια ξανά στον Παντελάκη και προσέκρουσε στο δοκάρι.
84’ Σέντρα του Πουρτουλίδη κεφαλιά του Μάνου άουτ.
88’ Κάθετη πάσα του Μίλιτς σουτ του Βλάχου η μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (ΕΠΣ Μακεδονίας)-Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
4ος διαιτητής: Κοκκινάκης (ΕΠΣ Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Γκούμας (47’), Πάγκαλος (50’), Κομεσίδης (55’), Τιάγκο Σιλβα (70’)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης (79’ Νάστος), Παντίδος, Κώτσιος, Κιάσσος, Μποάτενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (62’ Μητρόπουλος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (41’ λ.τρ. Πάγκαλος), Μάνος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (84’ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα (79’ Βλάχος), Νικόλτσης (65’ Ποκόνγκ), Μίλιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook