Γυναίκα έπαθε τροχαίο ατύχημα εξαιτίας των βράχων που έπεσαν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού

Η κατολίσθηση άρχισε να σημειώνεται από χθες το βράδυ περίπου στις 22.30. Πέτρες και βράχια κατρακυλούσαν από την πλαγιά του βουνού στην περιοχή Πλατάνι του Καλαμιού και έπεφταν στον δρόμο κάνοντας την οδήγηση ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Στο σημείο μάλιστα, πήγε αστυνομία χθες το βράδυ η οποία και έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο για να προστατέψουν τους διερχόμενους οδηγούς μέχρι να απομακρυνθούν οι πέτρες. Στη συνέχεια ο δρόμος άνοιξε.

Ωστόσο, κατολίσθηση παρατηρήθηκε πάλι και σήμερα το πρωί με πέτρες και βραχάκια να πέφτουν στον δρόμο της εθνικής οδού.

Αυτή τη φορά όμως δεν αποφεύχθηκε ο κίνδυνος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr λόγω της υποχώρησης των πετρωμάτων μια οδηγός υπέστη τροχαίο ατύχημα. Από το ατύχημα η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά ενώ στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Η εικόνα της περιοχής από την κατολίσθηση αυτή την ώρα. Να σημειωθεί ότι έχει κλείσει πάλι το ένα ρεύμα κυκλοφορίας για την αποτροπή και άλλου ατυχήματος και την απομάκρυνση των βράχων. Οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο προκαλείται πρόβλημα με πτώσεις βράχων. Κατολισθήσεις έχουμε στη συγκεκριμένη πλαγιά σχεδόν σε κάθε κακοκαιρία. Ωστόσο ακόμα και σε ήπιες καιρικές συνθήκες όπως οι σημερινές, προκαλούνται πτώσεις βράχων και υποχώρηση της πλαγιάς με αποτέλεσμα το σημείο να καθίσταται επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook