Ποιοί έμειναν, ποιοί βγήκαν, ποιός ξαναμπήκε – Η θητεία των νέων Αντιδημάρχων ορίστηκε μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής στις 31 Αυγούστου 2019

Στο σχήμα των Αντιδημάρχων με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η θητεία της δημοτικής αρχής των Χανίων, κατέληξε ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας.

Οι Αντιδήμαρχοι αυτοί είναι:

Ο Μιχάλης Βλαχάκης, με αρμοδιότητα την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών της
Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ο Γεώργιος Ξανθουδάκης, με αρμοδιότητες την Διευθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και την πυροπροστασία

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη, με αρμοδιότητες την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών του
Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας καθώς και του ΚΕΠ.

Ο Γεώργιος Φραγγεδάκης, με αρμοδιότητα τις κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες: 1. Ακρωτηρίου 2. Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
Θερίσου, 4. Κεραμιών, 5. Ν. Κυδωνίας, 6. Σούδας και 7. Χανίων

Η Βαρβάρα Περάκη, με αρμοδιότητες το Γραφείο Πολιτισμού και το Τμήμα Παιδείας

Ο Ευτύχης Κονταξάκης, με αρμοδιότητες το Τμήμα  Αδειοδοτήσεων και Ρυθμίσεων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας, την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, εξαιρουμένων των θεμάτων προσωπικού.
Την έκδοση αδειών γάμου και την τέλεση πολιτικών γάμων. Την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών, τη Προεδρία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χανίων.

Ο Ιωάννης Μαράκης με αρμοδιότητες την Διεύθυνση Πολεοδομίας και την προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής.

Η Γεωργία Αποστολάκη Σαρικάκη, με αρμοδιότητα την Διεύθυνση Πρασίνου και καθαριότητας.

Ο Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, με αρμοδιότητα το Τμήμα Αθλητισμού

Ουσιαστικά “διατηρητέοι” κρίθηκαν οι: Βλαχάκης, Ξανθουδάκης, Αλιφιεράκη, Φραγγεδάκης (με αλλαγή αρμοδιότητας), Περάκη και Μαράκης. 

“Προήχθησαν” οι Κονταξάκης, Σαρικάκη και Κοτζαμιχάλης (ο οποίος επανέρχεται καθώς ήταν αντιδήμαρχος μέχρι τον προηγούμενο ανασχηματισμό)

“Αποστρατεύθηκαν” οι Γιώργος Κουκλάκης, Γιώργος Πουλιδάκης, Νεκτάριος Αλεξανδράκης.

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

«Βρισκόμαστε στη μέση της θητείας μας, έχοντας υλοποιήσει σπουδαίο και μετρήσιμο έργο για τον τόπο μας, το οποίο με υπερηφάνεια παρουσιάσαμε δημόσια στους συνδημότες μας λίγες μέρες πριν.
Όπως ο Νόμος ορίζει στις 28/2/2017 λήγει η θητεία των Αντιδημάρχων. Αποφάσισα λοιπόν όπως και πριν από περίπου ένα χρόνο τη μερική ανανέωση της ομάδας των Αντιδημάρχων, δίνοντας τη δυνατότητα σε καινούρια πρόσωπα της δημοτικής μας ομάδας να συνεισφέρουν και να συνεχίσουν το ήδη πολύ σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής των Χανίων. 
Από τη θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τους Αντιδημάρχους για τη σημαντική συμβολή τους στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία του έργου μας, καθώς και το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας για τη στήριξη και τη βοήθεια, που μας παρέχει στη χάραξη και την υλοποίηση αυτού του έργου».

Ολόκληρη η απόφαση για τους Αντιδημάρχους

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook